Lyle & Scott

Over Lyle & Scott - In Schotland hebben ze kleding nodig die perfect is om de zeelucht, de pubs en de prachtige steden te trotseren. Dat hebben ze bij Lyle & Scott goed begrepen. Trek een T-shirt of polo met het logo met de gele arend aan, warme sweater met of zonder kap erover en aye, op pad!

 

Moet je naar kantoor vandaag? Kies dan voor een net overhemd of een polo. Mag het wat meer casual voor een avondje uit? Houthakkershemd aan, warme jas erover en je bent klaar voor je tocht naar de pub. Plan je komend weekend een trekking door de bergen? Genoeg truien om je warm te houden. 

 

Kleding van Lyle & Scott is niet alleen betaalbaar, alle stuks zijn ook tijdloos. Vind je het vaak lastig om goede basics te vinden waar je elk seizoen op kan rekenen? En ben je zo iemand die, als je ze dan eindelijk gevonden hebt, het liefst meteen drie stuks koopt zodat er altijd een klaar ligt? Dan zit je goed bij deze Schotten. 

 

Lyle & Scott heeft het niet alleen goed voor met jou, maar ook met de mensen die voor hen werken, en met onze planeet. Ze werden beloond met het Planet Mark certificaat voor hun inspanningen om hun CO2-uitstoot te verminderen. Lyle & Scott steunt via dat certificaat ook het goede doel Cool Earth, dat het regenwoud beschermt. Die gele arend heeft ten slotte natuur nodig om vrij te kunnen vliegen!

Sorteren op: