Lafuma

Het Franse Lafuma ontwikkelt al bijna 90 jaar functionele en kwalitatieve outdoor gear, met minimale impact op de natuur. In het assortiment kleding vind je onder andere jassenfleecesbroekenshirts en T-shirts. Comfortabel paar schoenen eronder en je kan vertrekken. Maar er is meer! Kan je een stevige rugzak gebruiken? De rugzakken van het merk worden zelfs gebruikt voor expedities in de Himalaya. Kan tellen als referentie, toch?

 

Binnen het aanbod van tassen heb je de keuze uit een heel spectrum: van praktisch klein toilettasje, tot dagrugzak of volledig uitgeruste tourrugzak. Tel daar een hele reeks slaapzakken bij op en je bent in no time goed gepakt, gezakt en vertrokken voor een toffe reis of kampeertrip. 

 

Het merk vindt het verder ook belangrijk dat toekomstige generaties nog volop kunnen genieten van onze natuur. De lijst duurzame initiatieven is eindeloos. Al tien jaar lang werken ze met vrijwilligers om de Mer de Glace (legendarische gletsjer op de Mont Blanc) op te kuisen. Ze installeerden ook een zonnesysteem op het dak van hun hoofdkantoor en blijven hun uitstoot van koolstof verminderen. 

 

Hoef je niet op reis? Met Lafuma Mobilier zorgt het merk voor tuinmeubilair dat de vakantie gewoon naar je eigen achtertuin haalt. Van ligstoelen, eettafels en fauteuils tot badlakens en toffe accessoires. Laat het duidelijk zijn: Lafuma heeft echt al-les in huis om je uit je kot te lokken. 

Vind snel wat je zoekt

Alle producten
gr
gr
Sorteren op: