Kite Optics

Over Kite Optics - Met de Kite Optics verrekijkers geef je je ogen goed de kost! Sinds 1992 maakt dit Belgische merk verrekijkers en telescopen die de wereld rondreizen. Kite Optics kan in binnen- en buitenland rekenen op het vertrouwen van de grootste natuurreservaten en gidsen, reizigers, jagers, bosbouwers en al wie een scherp oogje in het zeil wil houden in de natuur.

 

Voor Kite Optics is een verrekijker meer dan een vrijetijdsinstrument. Ze garanderen professioneel en recreatief (na)tuurplezier dankzij de mechanische precisie, duurzaamheid en aandacht voor detail. Met elk van hun producten geniet je van uitstekende optische kwaliteit. En ze komen allemaal van Belgische bodem! Want hoewel de kijkers in Japan geproduceerd worden, ondergaan ze alle strikte kwaliteitscontroles in Jabbeke, dichtbij Brugge. 

 

Bij Kite Optics hebben ze een grote afkeer van verkwisting. Elk onderdeel beantwoordt daarom aan de hoogste standaarden, zodat je binoculair of monoculair zo lang mogelijk meegaat. Schade opgelopen? Hun eigen reparatiedienst zorgt ervoor dat elke verrekijker, ongeacht leeftijd of toestand, hersteld wordt. Service van de bovenste plank!

 

Een stukje geschiedenis: Kite Optics werd in 1992 opgericht door Georges De Putter, zoon van een familie opticiens. Georges is zelf gepassioneerd door natuur- en vogelobservatie wanneer hij in de praktijk van zijn ouders aan de slag gaat. Hij geeft gehoor aan de vraag van professioneel cliënteel naar betaalbaar materiaal, zonder compromissen wat service en duurzaamheid betreft. Vandaag is de blik van zijn twee zonen Sebastien en Nicolas strak op de toekomst gericht!

gr
gr
Sorteren op: