KEEN

Ready for any terrain: dat zijn de wandelschoenen en sandalen van KEEN. Het merk wil mensen inspireren om een stapje (of veel meer) in de wijde wereld te zetten. Dat doen ze vanuit een passie voor gezonde voeten die genoeg ondersteuning krijgen, en met aandacht voor de natuur. Want genieten van buiten lukt alleen als die natuur ook in topvorm is én blijft.

 

Het motto van KEEN is ‘Hybrid life’. Ons leven is vaak druk, en we verwachten van onze kleding en schoenen dat ze dat tempo kunnen volgen. De schoenen van KEEN zijn niet alleen knap en stevig, ze zorgen er vooral voor dat we ons makkelijk kunnen bewegen tussen thuis, ons werk, het bos en de bergen. En dat zowel op grote (mensen) voet voor dames en heren, als op kleine voet voor kids

 

De schoenen van KEEN hebben een voetbed van EVA-schuim, dat je voeten ondersteunt en zacht laat landen tijdens lange tochten. De Microban-technologie zorgt er dan weer voor dat bacteriën en nare geurtjes geen kans krijgen. En om blessures aan je tenen te voorkomen, kan je rekenen op het gepatenteerde teenbeschermingssysteem.

 

Alle schoenen zijn trouwens consciously created. Dat betekent dat KEEN iedere stap in het productieproces aangrijpt om hun impact op de natuur te verkleinen. Materialen die geen PFC of andere schadelijke chemicaliën bevatten, maar wel gerecycleerde PET-flessen bijvoorbeeld. Leer dat veel minder water verbruikt, plantaardige (jawel!) binnenzolen… KEEN kiest niet altijd de makkelijkste, maar wel de schoonste weg. Net zoals fervente wandelaars, eigenlijk. 

gr
gr
Sorteren op: