KEEN

Over Keen -  Keen promoot met hun producten een gezond levensstijl. De outdoor collecties, voornamelijk bestaande uit schoenen, sokken en tassen, inspireren mensen om een stapje in de wijde wereld te zetten en zo hun lichaam te verwennen met voldoende beweging. De Keen producten worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en met liefde voor het milieu. Want een gezonde levensstijl onderhouden, dat gaat alleen maar als er een buitenwereld is om van te genieten. Duurzaam ondernemen staat daarom centraal voor Keen.

 

Keen zag in 2003 het licht. Ze verrasten de markt met een unieke sandaal die tenen wél voldoende bescherming kon bieden, iets waar andere merken met hun sandalen nog niet in waren geslaagd. Het merk investeert sindsdien niet alleen in hoogwaardige outdoorproducten, maar ook in goede doelen. Zo zetten ze zich in voor een betere én gezondere wereld.

 

Het duurzame outdoor merk produceert overal ter wereld hun producten, steevast met de nodige zorg en respect voor de mensen met wie ze samenwerken. De liefde voor mens en natuur vertaalt zich in functioneel schoeisel waar je alleen maar liefde voor kan voelen.

Sorteren op: