gr
gr

Julbo

Fel zonlicht, opspattende sneeuw, knetterend grind en vervelende vliegjes: de brillen van Julbo houden ze allemaal tegen! Het Franse merk heeft zich gespecialiseerd in prestatiegerichte brillen, zowel voor professionele als recreatieve sporters, jong en oud.  Skibrillen, fietsbrillen of allround zonnebrillen voor thuis en op reis: dat heeft Julbo goed gezien

 

Ga je graag op wintersport, dan weet je dat goed zicht belangrijk is. Maar ook dat het weer tijdens het skiën snel kan veranderen: het ene moment ski je in de zon, het volgende in de sneeuw of mist. Met een exemplaar met fotochromatische lenzen moet je nooit meer wisselen van bril. De meekleurende lenzen passen zich automatisch aan.

 

Hardlopen of mountainbiken: wie snel en veel kilometers verzamelt, kan een betrouwbare (fiets)bril gebruiken. De REACTIV meekleurende monolens zorgt voor een breed, obstakelvrij gezichtsveld. En vergeet ook je kids niet! Geef hen een kleurrijke zonnebril met uv-bescherming mee op hun zonnige avonturen. Het flexibele montuur is een geweldige bonus voor echte wildebrassen.

 

Wist je trouwens dat de naam Julbo afgeleid is van de naam van de oprichter: Jules Baud? Jules werd door een groep kristaljagers uit Chamonix gevraagd om een bril te ontwerpen die hen zou beschermen tegen het felle licht in de bergen. Het resultaat: de eerste ‘Cristalliers’ zonnebrillen, het begin van Julbo’s kristalheldere geschiedenis!

Sorteren op: