image link

Sale tot -40 %

Icepeak

Jong en oud(er) kan terecht bij Icepeak voor wintersportkleding. Met de ski-jassen, skibroeken en fleeces van het Finse merk kom je zelfs in het hoge noorden comfortabel de winter door. En of ze daar weten wat winteren is. Shop kleding voor dames, heren en kids en hup, de piste op.

 

Bij Icepeak vinden ze het trouwens belangrijk dat je met het hele gezin gezellig naar buiten kan en samen geweldige avonturen beleeft. Dat het leuk mag zijn, zie je ook aan de ontwerpen. Opvallende kleuren, hippe prints: zelfs de binnenkant van je wintersportoutfit straalt dankzij al die kleuren plezier uit. Des te leuker wanneer je met je jas open op het terras zit.

 

Het is niet omdat Icepeak er voor het hele gezin is, dat je geen topprestaties mag verwachten. Het merk heeft haar plek in de topsportwereld meer dan verdiend. Ze zijn de 

officiële partner van het Franse schansspringteam, sponsor van het tv-programma Snowmagazine in Nederland én sponsor van de Noorse langlauffederatie.

 

Ook van de materialen kan je verwachten dat ze je naar nieuwe pieken brengen. In de kleding vind je de Icemax technologie: een water- en winddichte stof die licht is, veel stretch heeft en goed ademt. Met Quickdry droogt je kleding zo snel, dat je ze tussen het skiën door snel kan wassen. Altijd fris, in topvorm en stijlvol, zo doen ze dat in Finland!

Sorteren op: