Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids
image link

Mid season kortingen: tot -40% op fashion & kids >

Fynch-Hatton

Het Duitse kledingmerk Fynch-Hatton werd vernoemd naar Denys Finch Hatton: een legendarische Britse avonturier. Geen wonder dus dat alle T-shirts en truien een vleugje avontuur én Britse klasse hebben. De kleding voor heren is modern casual, zodat je in je nieuwe outfit zowel naar kantoor als je vrienden kan gaan. Zolang je maar een open blik op de wereld houdt, want: to live is to explore!

 

Het kleurenpalet en de ontwerpen van de collectie zijn neutraal, zodat je helemaal kan opgaan in je omgeving. Denk donkerblauw, beige, lichtgroen of -roze, een casual ruitje of streepje: staat altijd en overal goed. Mag het iets meer uitgesproken zijn? Kies dan voor een van de feller gekleurde truien, met daarover een kakigroene jas die een en al ontdekkingsreiziger uitstraalt.

 

Duurzaamheid zit sinds het begin diep verankerd in het DNA van het merk. Het logo is niet voor niets een acaciaboom. Alle kleding wordt geproduceerd met aandacht voor veilige werkomstandigheden en zo min mogelijk impact op het milieu. Grondstoffen worden waar mogelijk opnieuw gebruikt. En het belangrijkste: alle stuks zijn van absolute topkwaliteit. Want ook bij Fynch-Hatton geloven ze dat kleding die langer meegaat, de grootste bijdrage is aan het beperken van de afvalberg. In hun woorden: “We are going to be part of the solution, not the problem.”

 

Wist je dat het Afrikaanse content een onuitputtelijke inspiratiebron vormt voor Fynch-Hatton? Oprichter Roger Brandts richtte het merk in 1998 op als eerbetoon aan Denys Finch Hatton, die zijn hart verloor aan Afrika. De wilde natuur, de weelderige kleurenrijkdom, en dat gecombineerd met de Britse klasse van de ontdekkingsreiziger: what’s not to like

Sorteren op: