Freedom Moses

Over Freedom Moses - is the cool sandal brand for happy feet. De oprichtster, de in Parijs geboren Sarah Gurt, creëerde het merk in Israël en doopte het naar de man die op het water liep. De slippers Freedom Moses zijn gemaakt om koelte en comfort toe te voegen aan je dagelijks leven. We zijn er om van het zonnige zomerseizoen een ervaring van 365 dagen per jaar te maken! 

Elk seizoen worden er nieuwe kleuren, prints & afwerkingen toegevoegd, evenals samenwerkingen met kunstenaars en conceptstores die in beperkte oplage zullen worden geproduceerd. Het FREEDOM design is gebaseerd op een herkenbare stijl en wordt met een frisse touch een gekleurde must have fashion accessoire.

 

Moses sandalen zijn niet alleen waterdicht en wasbaar met zeep en water, maar geven ook een aangename honing- en melkgeur af die helpt het ongemak van een slechte voetgeur te voorkomen. Gemaakt van een superieure kwaliteit duurzaam, milieuvriendelijk plastic geïnjecteerd met lucht, creëert deze unieke combinatie van materialen een duurzame en ultra comfortabele loopervaring. De slippers zijn ook diervriendelijk - wat betekent dat er geen dierproeven of gebruik van dierlijke onderdelen in ons productieproces zijn - en worden geproduceerd in sociaal conforme fabrieken.

Sorteren op: