Fatboy

Wie kent ‘m niet? De iconische Fatboy-zitzak veroverde de hele wereld aan het begin van de 21ste eeuw. Maar ook de andere meubels, lampen en accessoires van Fatboy verdienen een plekje in je bureau-, woon- of slaapkamer. Of in je tuin: maak in een handomdraai een extra knus hoekje tussen het groen voor al je rustmomentjes.

 

Fatboy gaat bij elk ontwerp op zoek naar de fun in functionaliteit. En dat is bij de Lamzac ongelofelijk goed gelukt. Voor deze opblaasbare stoelen of ligbedjes heb je zelfs geen pompje nodig. Pak ‘m stevig vast, beweeg de geopende Lamzac door de lucht om hem vol te laten lopen, sluit hem af en je hebt een volwaardige zitplaats. Superhandig op campings, festivals of in het park. Leeg weegt hij nog geen kilogram én je vouwt 'm compact terug op. Lig je liever een stukje hoger – of samen? In de supercomfortabele Fatboy hangmat voor binnen of buiten passen wel drie mensen.

 

Als het dan buiten donker begint te worden, betekent dat nog niet dat het feestje is afgelopen. De Edison the Petit tafellamp is bijvoorbeeld een echte eye catcher. Wie liever voor een klassiek en tijdloos model gaat kan de Bolleke-lamp licht in de duisternis bieden.

 

Geheel in de spirit van de originele zetel die je op elke manier kan gebruiken die je wil, staat de hele collectie van Fatboy nog altijd voor creatieve ontwerpen, zonder veel extra poespas. En de (vaak gerecycleerde) materialen die ze gebruiken, kunnen tegen een stootje. Plof je dus gerust neer en maak je geen zorgen als je morst. Chill!

gr
gr
Sorteren op: