image link

Sale - Nog meer items tot -70%

Bridgedale

Geen enkele andere outdoor sok is uitvoeriger beproefd en getest en geen enkele andere sok is universeler geliefd en vertrouwd om die extra stap te zetten. Bridgedale laat zich leiden door een sterk gevoel van doelgerichtheid; om uw ontdekking, ervaring en plezier van het buitenleven te inspireren en mogelijk te maken, door u de meest comfortabele en duurzame outdoor sokken ter wereld te bieden.

 

Fusion Technology is de unieke mix van garen- en breitechnologie waarmee Bridgedale zich onderscheidt. Het is de combinatie van natuurlijke garens van de hoogste kwaliteit, omwikkeld met hoogwaardige microvezels, gebreid en afgewerkt met de nieuwste machines om sokken te creëren die de hele dag comfort garanderen en presteren op het hoogste niveau.

 

Bridgedale-sokken worden vervaardigd in hun eigen fabriek in Newtownards, Noord-Ierland, waar elke sok individueel met de hand wordt geïnspecteerd alvorens de fabriek te verlaten. Dit betekent dat ze een levenslange garantie kunnen geven op elke sok die ze breien!

 

Bridgedale gelooft dat het de kleine dingen zijn die het grootste verschil maken in ons leven. Het zijn de kleine dingen die een glimlach op ons gezicht toveren en ons vooruit helpen. Het zijn de kleine dingen die samenkomen om grote dingen te laten gebeuren. Al meer dan een eeuw zijn hun sokken een van de kleine dingen die je reis elke dag begeleiden. Hun passie, ervaring en zorg voor elk klein detail, van hun FIT, FUSION TECHNOLOGY en GARANTIE, hebben hen geholpen de meest comfortabele en duurzame sokken ter wereld te creëren. Beetje bij beetje. Stap voor stap. Ze veranderen de wereld onder je voeten.

Sorteren op: