Bioracer

Hoogwaardige fietskleding van eigen bodem, dat moet Bioracer zijn. Want waar kan je beter fietstenues ontwikkelen en testen dan in de bakermat van het wielrennen? Kasseiknaller, kilometervreter of beginnend fietser, tussen de fietstruitjes zit voor ieder wat wi(e)ls. Met korte of lange mouwen, altijd met geweldige prints.

 

En je outfit is natuurlijk niet compleet zonder een comfortabele Bioracer fietsbroek, met of zonder bretels. De bretels zorgen ervoor dat alles goed op z’n plaats blijft zitten, zelfs tijdens de meest intense sprint naar de finish. Een paar sokken met de Belgische vlag en een winddicht jasje erbij, demarreren maar!

 

De naam Bioracer is niet voor niets een samenstelling van biomechanica en racer. Het merk bevindt zich exact op het snijpunt van technologische innovatie, prestatie, stijl en comfort. Om een voorbeeld te geven: voor de Olympische Spelen in Athene ontwikkelde Bioracer een nieuw type truitje, dat slechts een derde van een gemiddeld truitje woog. Laat het duidelijk zijn: wie zijn fietstocht in Bioracer hult, doet dat met de zegen van professionals. It’s your ride

Print

Sorteren op: