image link

Tijdelijk extra online deals: Jack Wolfskin tot -60%

b.young

Zes nieuwe collecties per jaar en elk seizoen nieuwe stijlen: je moet al heel goed je best doen om niét je ding te vinden in het assortiment van b.young! De casual chic damesmode met een Scandinavische touch past dan ook in elke garderobe. Vrouwelijke jurken en rokken, chique en comfy broeken, te combineren met een T-shirt of geklede blouse: be young, be fresh, be new.

 

Het Deense merk staat bekend om zijn ontwerpen met vrouwelijke snit, die je zowel naar kantoor als een fancy feestje aan kan trekken. En als je van kleurrijke contrasten en geometrische patronen houdt, zit je helemaal goed. Ruitjes, smalle en brede streepjes kriskras door elkaar, en dat allemaal in je lievelingskleuren!

 

Mix en match bijvoorbeeld een fleurige rok met een koningsblauwe trui. Of ga voor een partyproof two piece om de bloemetjes buiten te zetten. Zoek je een item dat opvallend en veelzijdig is? Wat dacht je dan van een knalpaarse geklede broek, die je kan combineren met een casual shirt, een glinsterende blouse of een comfortabele trui. Jij bepaalt de sfeer. 

 

b.young is niet alleen jong van geest, maar ook open en eerlijk. Met het b.fair programma willen ze hun liefde voor de natuur en hun mensen onderstrepen. B.fair gaat over verantwoorde productie en materialen, het minimaliseren van afval en eerlijke werkomstandigheden voor iedereen. Als je het keurmerk ziet, kan je er zeker van zijn dat je een product in handen hebt dat het resultaat is van een eerlijk proces. Forever (b.)young!

Sorteren op: