basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Coleman zorgt voor extra nachtrust op de camping

Een revolutionair nieuw slaapsysteem. Dat is wat ze bij Coleman bedacht hebben met de Blackout Bedroom Tents, een technologie die de binnenkant van je tent donker houdt. Dat is belangrijker dan het misschien lijkt, want het inmiddels gepatenteerde systeem zorgt voor een langere én betere nachtrust. En wie droomt daar nu niet van?

De Coleman voordelen

Ken je het gevoel? Je wordt wakker in je tent en kunt de slaap niet meer vatten omdat het zelfs bij het ochtendkrieken al veel te licht is in je tent. Of je krijgt de kinderen niet op tijd in slaap omdat het nog te licht is rond bedtijd, waardoor ze de volgende dag humeurig rondlopen.

 

Tijd om daar wat aan te doen, dachten ze bij Coleman, en dus ontwikkelden ze de Blackout Bedroom Tents. Tenten die voorzien zijn van dit revolutionaire slaapsysteem houden tot 99 procent van het daglicht tegen en zorgen er zo voor dat je zelfs overdag een dutje kan doen in je tent.

 

Bijkomend voordeel? De Blackout Bedroom-technologie zorgt er ook voor dat de tent overdag voldoende koel blijft en ’s nachts net dat tikkeltje opgewarmder is. Gevolg: wanneer je uitslaapt lig je niet te puffen in je slaapzak en ’s avonds laat kun je in een net wat warmere tent gaan slapen.

Het Coleman gamma

Niet alle Coleman-tenten zijn voorzien van de Blackout Bedroom-technologie, maar in de volgende vijf modellen kun je alvast op beide oren slapen. Jawel, ook als het buiten al licht is.

Coleman Granite Peak 4

Dankzij de XXL-slaapcabines en de uiterst hoge stahoogte is de Granite Peak 4 perfect geschikt voor een langdurig verblijf in de buitenlucht. De tunnelstructuur maakt deze tent makkelijk op te zetten en in combinatie met de meegeleverde royale luifel is comfort gegarandeerd.

    >> Coleman Granite Peak 4

Coleman Oak Canyon 4

De Oak Canyon 4 heeft een eenvoudig op te zetten tunnelstructuur, een hoogwaardige buitentent en een robuust PE-grondzeil. Ideaal voor campingtrips met maximaal vier personen. En uiteraard uitgerust met de revolutionaire BlackOut-slaapcabines.

    >> Coleman Oak Canyon 4

Coleman Kobuk Valley 3 Plus

De goedkoopste Coleman van de vijf heeft een stabiele koepelstructuur en biedt ruimte aan drie kampeerders. Naden zijn getapet, de binnentent is van ademend polyester en de buitentent is PU-gecoat polyester. Kortom, hiermee zit je wel even goed.

    >> Coleman Kobuk Valley 3 Plus

Coleman Valdes 6 en Valdes 4

De Valdes 6 kan heel erg makkelijk opgepompt, vastgezet en ook opnieuw opgeborgen worden. Wie een gewone tent te krap vindt, zal het speciale ontwerp weten te waarderen dat de leefruimte en stahoogte maximaliseert. Ideaal voor zes personen die in no-time een ruime tent willen kunnen opzetten op pakweg de wei van een festival of iets dergelijks.

    >> Coleman Valdes 6

 

De kleinere broer – de Valdes 4 – beschikt over exact dezelfde troeven, maar biedt gewoon plek aan hooguit vier personen. Het spreekt voor zich dat ook deze tent van Blackout-slaapcabines is voorzien.

    >> Coleman Valdes 4

Coleman Blackout Bedroom Technology

Ontdek het volledige Coleman assortiment >>