Sandisk Accessoire 64GB Extreme Micro SDXC 160 MB/60 MB Action Cam

Kleur:
€ 31,95
Levering: dinsdag 11 augustus - woensdag 12 augustus
 • Gratis retour in onze winkels
 • Gratis levering vanaf €30
 • Klantenservice ma-zon: 10u-22u
 • 30 dagen bedenktijd
Hulp of advies nodig?
Hulp of advies nodig?
Bel, mail of chat met ons.
ma-zon: 10u-22u

Productdetails

 • SHOOT RICH (MAAK RIJKE VIDEO'S), BIOSKOOPSKWALITEIT VIDEO
  De SanDisk Extreme PRO CompactFlash-geheugenkaart is de eerste hoge-capaciteit kaart ter wereld die VPG-65 ondersteunt, de video-performance garantiespecificatie die gemakkelijk 4K video-opnames garandeert evenals Full HD. Professionals die de hoogste videoregistratieduur nodig hebben, zullen de performane die zij nodig hebben in deze geheugenkaart vinden.
 • SHOT-SNELHEIDSPERFORMANCE DIE LEIDEND IS IN DE INDUSTRIE
  De SanDisk Extreme PRO CompactFlash-geheugenkaart is geoptimaliseerd voor 4K videovastlegging en levert een minimale duurzame schrijfsnelheid van 65MB/s met een toonaangevende shotsnelheid tot 150MB/s voor 16GB - 128GB-kaarten en tot 140MB/s voor de 256GB-kaart. En, met overdrachtssnelheden tot 160MB/s, maakt dit het gemakkelijk om zelfs grote bestanden te verplaatsen zodat zij opgeslagen en bewerkt kunnen worden. Deze geheugenkaart is ook geschikt voor UDMA
 • HAAL ZOVEEL MOGELIJK UIT UW DSLR OF CAMCORDER
  Met de betrouwbaarheid en extreme snelheid van deze geheugenkaart, zult u een snellere shot-naar-shot performance ervaren,een toegenomen workflow-efficiëntie en een beter gebruik van gevanceerde functies zoals de continue serieopname van foto's.
 • DUURZAME KAART WERKT IN EXTREME CONDITIES
  De SanDisk Extreme PRO CompactFlash-geheugenkaart kan werken bij temperaturen die schommelen tussen -13ºF (-25ºC) en 185ºF (85ºC), dus kunt u rijke Full HD video-opnames maken of een perfecte shot maken in bijna elk klimaat. Deze kaarten worden getest met rigoreuze druk, schokken en trilprocedures en kenmerken zich door een RTV-siliconenlaag voor extra bescherming tegen schokken en trillingen.
 • KRIJG OP EEN GEMAKKELIJKE MANIER GEWISTE FOTO'S OF VIDEO'S TERUG.
  De SanDisk Extreme PRO CompactFlash-geheugenkaart komt met een eenjarig abonnement op RescuePRO recovery (terugwinning) software6. Met RescuePRO-software kunt u gemakkelijk verloren foto's of video's terugwinnen en opslaan op de harde schijf van uw computer--zelfs als ze maanden geleden al verwijderd zijn.

Productomschrijving

Krijg opslag met hogere capaciteit, snellere prestaties van opname tot opname en video's van bioscoopkwaliteit met de SanDisk Extreme PRO CompactFlash-geheugenkaart. Met overdrachtssnelheden tot 160 MB/s biedt deze kaart de snelle, efficiënte performance die u verwacht van de wereldleider in flash-geheugenkaarten. Deze toonaangevende geheugenkaart is geoptimaliseerd voor video-opnames van professionele klasse en heeft een minimale duurzame schrijfsnelheid van 65MB/s voor rijke 4K en Full HD video. Capaciteiten tot 256GB accommoderen video-uren en duizenden hoge-resolutie beelden. Deze geheugenkaart weerstaat extreme temperaturen, schokken en andere condities, dus mist u nooit een scene of shot.

Schrijf een review

en maak kans op een waardebon t.w.v. €50

Wil je graag de reviews in lezen?

Geschreven door an, 22/6/2019