Ortovox Snow Safety Ascent 40 Avabag

Kleur:
€ 719,95
Levering: woensdag 19 augustus - donderdag 20 augustus
  • Gratis levering vanaf €30
  • Klantenservice ma-zon: 10u-22u
  • 30 dagen bedenktijd
Hulp of advies nodig?
Hulp of advies nodig?
Bel, mail of chat met ons.
ma-zon: 10u-22u

Productomschrijving

Onze nieuwe ASCENT 40 AVABAG is ontworpen voor skitochten die meerdere dagen duren en veeleisende ski-excursies vereisen, en het completeert onze AVABAG skitochtenlijn. Net als bij de kleinere modellen ligt de nadruk hier op veiligheid - die de ASCENT 40 AVABAG met gemak en efficiëntie bereikt. Met 40 liter en met drie binnenzakken biedt onze ASCENT 40 AVABAG voldoende opslagruimte voor meerdaagse skitochten en ski-excursies. De ritssluiting aan de voorzijde zorgt voor snelle toegang tot de gehele inhoud van het hoofdvak. Noodapparatuur kan worden opgeslagen in het afzonderlijke veiligheidscompartiment zodat deze snel kan worden bereikt.

Voor veeleisende skitochten kan een touw snel en eenvoudig worden bevestigd aan de op lawine gerichte lawine-airbag. Slaapmatten en slaapzakken kunnen snel aan de buitenkant worden bevestigd met behulp van de extra materiaallussen. Op steiler terrein kunnen uw ski's veilig en diagonaal worden bevestigd aan de lawine-rugzak met behulp van de D-skifix. Natuurlijk is er ook een ijsbijl en een wandelstokbevestiging en een vast helmnet. De aluminium vergrendeling, veiligheidsbeugelriem en borstriem met signaalfluit en noodkaart zijn standaard.

Naast veiligheid en inpakruimte speelt ook comfort een belangrijke rol, met name bij meerdaagse skitochten: het zachte, opgeschuimde 3D-rugsysteem en de versterkte riemen zorgen voor stabiliteit en comfort. Lichtgewicht maar toch slijtvaste materialen maken de ASCENT 40 AVABAG duurzaam genoeg voor ruw terrein en talloze tochten.

AVABAG-SYSTEEM
Dit lichte airbagsysteem weegt slechts 690 gram en is dus sensationeel compact. Een ander speciaal kenmerk van het AVABAG-systeem is de activeringstraining: u kunt oefenen om het steeds opnieuw te activeren zonder dat de cartridge is bevestigd, zodat u goed voorbereid bent op een noodsituatie.

Producteigenschappen

  • Gewicht: 1980 g

Schrijf een review

en maak kans op een waardebon t.w.v. €50

Er zijn geen reviews beschikbaar