Gratis levering 

vanaf €30

Customer service:

 ma-zon, 10u-22u

14 dagen

 bedenktijd

Cadeau Mannen 2Pack Gradient/Snowflake
Cadeau Mannen 2Pack Gradient/Snowflake
Cadeau Mannen 2Pack Gradient/Snowflake
Cadeau Mannen 2Pack Gradient/Snowflake
Kleur: Middenblauw
Middenblauw
Middenrood
9,95

Levering: woensdag 23 jan - donderdag 24 jan

Gratis levering vanaf €30
Customer service ma tot zo van 10u tot 22u
14 dagen bedenktijd

Ayacucho is zowel een stad als een regio in Peru, temidden van het Andesgebergte. Een regio die meteen een van de meest traditionele, maar tegelijkertijd ook een van de armste van heel Peru is. Sinds 2005 concentreert de private stichting Solid International haar activiteiten in Ayacucho. Door het creëren van kansen en het aanbieden van opleidingen inspireert Solid de Ayacuchaanse boeren, arbeiders, micro-ondernemers en hun gezinnen om hun situatie eigenhandig te verbeteren.  Door te investeren in maatschappelijk verantwoorde ondernemingen stimuleert de organisatie de tewerkstelling om zo mee te bouwen aan een duurzame ontwikkeling van Ayacucho als regio.
 
In 2011 richtte Solid International een handwerkatelier op waar onder meer mutsen, en sjaals gehaakt en gebreid worden door kansarme tienermoeders en vrouwen.

Deze kerstballen werden niet enkel in het atelier vervaardigd, ook vrouwen op het platteland kregen de kans om mee te werken aan dit project en zo een eerlijk loon te verdienen. Kortom, een project waar de hele samenleving bij betrokken werd en dat jouw kerstboom meteen een stuk ‘mooier’ maakt.
 
Merry Christmas!

  • Gewicht: 20g
  • Breedte: 8cm
  • 100% acryl
  • Handgebreid
  • Niet bij open vuur houden
Productcode: ZC21D70006

Nog in deze outfit

Accessoires

Schrijf ook een review

maak kans op een waardebon t.w.v €50

Om een review te schrijven moet je je aanmelden of registreren.

Deel je mening

{{'product.review.list.item.title.part1' | translate}} {{'product.review.list.item.user.lang.' + userLang | translate }} {{'product.review.list.item.user.lang.all' | translate }} {{'product.review.list.item.title.part2' | translate}}
Er werden nog geen reviews voor dit product geschreven.

Hulp of advies nodig?

Onze klantendienst staat van elke dag met veel plezier voor je klaar van 10u tot 22u. Contacteer ons via onze live chat, via email team@asadventure.com, of via telefoon +31 85 8885 165.

Soortgelijke producten

Dit kan je ook interesseren

Laatst bekeken