CONTACTEER ONS

Elke dag: 10u - 18u

(behalve op feestdagen)


Dames
Heren
Kids

€ 10 extra korting bij élke aankoop vanaf € 100 | + Gratis levering

Fashion
Outdoor
Wintersport

F A S H I O N

Hang out on the rooftop

Hang out on the rooftop

De coolste kids in town? Die doen aan colourblocking, ofwel dragen ze net een complete outfit in één en dezelfde kleur. Een monochrome look van kop tot teen: dat valt lekker op. Dit seizoen kunnen de meisjes ook gerust leuke hemdjes van de jongens lenen. Why not?! Kleine verkenners gaan nu eenmaal waar hun nieuwsgierigheid hen stuurt. En die laatste valt niet te stuiten! Laat het buitenspelen dus maar snel beginnen.

Weetje:

Wist je dat een waslijn de ideale basis is voor een fantastisch tentenkamp?

The world is our playground
Bekijk alle outfits

Game, set, match

Game, set, match

Meisjes en jongens die nooit stilzitten houden van mixen & matchen. Regels? Die zijn er niet. Laat ze dragen waar ze gek op zijn: of dat nu felle kleuren, polkadots of statement prints zijn. De kleur van de zon laat jouw kleine zonnetje ongetwijfeld nog harder stralen. Of verkiest jouw kroost eerder een fleurige look? Wat ze ook kiezen, met een van deze looks staan ze sowieso een kleurrijk streepje voor.

Weetje:

Wist je dat spelen de beste én leukste manier is om iets te leren? 

Play is the highest form of research
Bekijk alle outfits

O U T D O O R

Ayacucho new essentials

Ayacucho new essentials

Het stuwmeer Las Niñas is de ideale plek om te verkennen met je niños, oftewel met je kinderen. Je kan er samen zwemmen, vissen, wandelen en kamperen tussen de Canarische dennenbomen. En dat onder de soundtrack van verschillende vogels die elk hun eigen liedje zingen. Hoor je een soort geroffel? Kijk dan goed rond en je spot de kleurrijke Pico Picapinos, de inheemse bonte specht.

Weetje:

Wist je dat deze plek een van de beste locaties in Gran Canaria is om bijzondere vogels te spotten?

Adventure runs in the family
Bekijk alle outfits

W I N T E R S P O R T

Samenkomen in de bergen

Samenkomen in de bergen

Hoor je de lokroep van skipistes en verse sneeuw? Je bent niet alleen! Of je nu naar de bergen trekt voor sportieve actie of voor de gezelligheid: bij een wintersportvakantie liggen alle pistes open. Van de eerste geslaagde afdaling tot de warme choco of glühwein die je door je wanten voelt gloeien achteraf. De-connecteren en re-connecteren in de bergen? Het opent een nieuwe dimensie van genieten!

Bekijk alle outfits

Aftellen naar verse sneeuw

Aftellen naar verse sneeuw

Verlang je naar de ijzige wind op je kaken, het gevoel van verse ribbels onder je latten (of board) en de geur van verse sneeuw, bergen en zonnecrème? Dan ben je net als ons één van de vele wintersportfanaten! Bereid je nu al voor om piekfijn op de piste te staan bij de eerste verse sneeuw. Trotseer de bergen met een modieuze skibril tegen de reflecties van de sneeuw en laagjes thermische kleding voor ijskoude dagen.

Bekijk alle outfits