Teva, van classic tot stijlicoon

Zeg Teva en men denkt sandaal. Ogenschijnlijk simpel, maar alleen echt grote merken bereiken die een-op-een link tussen merk en product. Zeggen dat Teva sinds de oprichting in 1984 uitgroeide tot een wereldmerk is dan ook geenszins overdreven. Een overzicht van de vijf meest iconische Teva-sandalen.

Teva Original

Het stijlicoon onder de sandalen. Klassieker bij uitstek en al jarenlang een vaste waarde in het Teva-gamma. De sandaal die 31 jaar geleden door een gids uit de Grand Canyon werd uitgevonden, is sinds 2013 opnieuw op de markt. Met een opgefriste look en zowel voor hem als voor haar.

Teva Capri Wedge

Waar de allereerste Teva-sandaal een flip-flop was met een slim velcrobandje voor een goede pasvorm, beschikt Teva nu ook over menig stijlvol sandalenpaar voor al even stijlvolle dames. De Teva Capri Wedge strookt hoegenaamd niet met het clichébeeld van de doorsneesandaal wegens zoveel klasse in uitstraling en afwerking.

Teva Capri Universal

Met een lederen voetbed en verstelbare bandjes voor de best mogelijke pasvorm, is de Capri-serie er in eerste instantie voor de vrouw die elegantie wil combineren met comfort. Dat dat perfect mogelijk is, bewijst de Teva Capri Universal met verve.

Teva Original Universal

De oorspronkelijke bedoeling van de Teva-sandaal was: de avonturier in elk van ons wakker maken door instapklaar schoeisel te creëren waarmee je letterlijk het avontuur kunt inspringen. De Teva Original Universal past onder zowel stads- als outdoorkledij terwijl de dubbele klittenbandsluiting voor het perfecte pasmodel zorgt.

Teva Hurricane II

Speciaal voor de allerkleinsten is er de Teva Hurricane-lijn. De zool met extra grip is ideaal voor zij die buiten willen ravotten. De vele frisse kleuren, al ligt de nadruk wel op roos voor de meisjes en blauw voor de jongens, maken dat er voor zowel dochter- als zoonlief wat wils is.