basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Ontdek het nieuwe A.S.Magazine 

Passeer jij binnenkort nog eens langs de kassa in één van onze A.S.Adventure Stores? Als Explore More-lid word je naar goede gewoonte beloond voor je aankoop met een gratis nummer van A.S.Magazine, vers van de pers. Dit keer hebben we weer ons uiterste best gedaan om een buitengewoon inspirerend magazine in elkaar te boksen. Het wacht nu op jou in je A.S.Adventure Store!

>> Ontdek hier al je andere Explore More-voordelen.

Benieuwd naar de inhoud van het nieuwe A.S.Magazine? Deze straffe reportages komen aan bod:

 

Naar het einde van de wereld

Van Torres del Paine National Park tot het uiterste puntje van Zuid-Amerika: stap mee in onze camper voor een roadtrip naar het aards paradijs voor natuurfotografen.
>> Bekijk hier Patagonië van z’n meest onherbergzame kant.

Culinair Peru

Ceviche is een echte klassieker in de Peruaanse keuken: simpel, maar oh zo lekker. Laat je smaakpapillen verwennen door een unieke mix van traditie en fusion.
>> Met deze 5 recepten tover je in geen tijd een Peruaans feestmaal op tafel.

Verliefd op de Donau

Na drie maanden en 3.000 kilometer in zijn kajak ontwikkelde bioloog Arthur Wijns een innige band met Oost-Europa’s meest gekende rivier.
>> Deze 10 bijzondere ontmoetingen maakten zijn trip echt onvergetelijk.

Buitengewoon Bhutan

Een volmaakt gelukkig leven is geen utopie als je in het koninkrijk Bhutan woont. Diep verscholen in de Himalaya kabbelt het leven hier vredig verder.

Gezond wandelen

Wandelen is de meest toegankelijke én gezonde sport ter wereld. Maar wat doet het juist voor je lichaam en geest? De wetenschap aan het woord.
>> Met deze tips maak je van wandelen snel een dagelijkse gewoonte.

7 x actief in Groot-Brittannië

Wist je dat … onze buren aan de overkant van het Kanaal heel wat te bieden hebben voor outdoorfanaten? Wij zetten alle sportieve buitenmogelijkheden voor je op een rijtje.

Cityhoppen in Aarhus

Dit jaar draagt de oude Vikingstad Aarhus met trots de titel ‘culturele hoofdstad van Europa’. Wij trokken langs de meest opmerkelijke plekken op zoek naar de sleutels van het Deense geluk.
>> Hier ontdek je wat Denemarken nog meer te bieden heeft.

Wil je geen enkel A.S.Adventure-nieuwtje missen?

 

>> Volg ons dan op Instagram en op onze Facebook-fanpagina.

Konden we je inspireren tot een memorabel avontuur in de buitenlucht?

>> Deel je foto’s met ons en gebruik de hashtag #asadventure. De mooiste beelden pikken we eruit en belonen we met een waardebon én een plaatsje in het volgende A.S.Magazine.