basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Better, harder, faster, stronger! De nieuwe GoPro Hero 4

Jawel, hij is er: de GoPro Hero 4! De echte fans zijn de nieuwste telg van de GoPro-familie natuurlijk al lang gaan bewonderen in onze webshop, maar voor de volledigheid zetten we zijn specificaties toch graag even op een rijtje.

Sneller, scherper, beter

Zoals te verwachten viel, is de GoPro Hero 4 weer net iets vernuftiger dan de vorige versie. Zo film je met de Black Edition nu in 4K aan 30 fps in plaats van 15 fps, met een nog betere beeld- en geluidskwaliteit. Wie houdt van super-slow-motion in HD kan z?n hart ophalen met de 120 fps in 1080p, wat voorheen slechts 60 fps was. En dit zullen de nachtraven onder ons zeker op prijs stellen: voor timelapses en foto?s kun je nu zelf je exposure instellen, wat bij slechte lichtomstandigheden een sterk verbeterde kwaliteit oplevert. Ideaal als je deze winter het noorderlicht gaat najagen!

Van beginner tot ambitieuze waaghals

Wat de Black Edition is voor de professionele actiehelden die op dagelijkse basis stunts uithalen voor de camera, is de goedkopere Silver Edition voor het bredere publiek. Toch hoeft de zilveren versie zeker niet onder te doen voor zijn zwarte broertje, want de verschillen zijn eigenlijk miniem. Zo haalt hij enkel 120 fps in 720p en kan hij 4K alleen aan in 15 fps, maar that?s it! Verder beschikt hij over dezelfde leuke nieuwtjes als de Black. Meer zelfs: zijn ingebouwde touchscreen is een handig extraatje dat de Black Edition moet missen. Kortom, de Silver is er voor iedereen.

De coolste nieuwe snufjes?

Vanaf nu kun je je GoPro zo instellen dat hij meteen begint te filmen van zodra je hem opzet. Al die gemiste acties omdat je het ?rec?-knopje vergat in te duwen, zijn dus voorgoed verleden tijd. En wat dacht je van de ?dedicated HiLight?-knop, waarmee je tijdens het filmen al een digitale post-it kunt toevoegen aan je video? Extra makkelijk natuurlijk met die handige touchscreen van de Silver Edition! Zo vind je de meest memorabele beelden meteen terug en verlies je geen tijd tijdens het monteren.

 

Leuk weetje: de release-video van de GoPro Hero 4 zit boordevol beelden van het hipste festival op Belgische bodem: Tomorrowland! Als dat geen goeie reclame is ?