De mooiste #asadventure-beelden? Die maken jullie zelf!

Instagram toont ons dagelijks dat de wereld bol staat van kleine en grote avonturen. De mooiste #asadventure-beelden willen we nog op een hoger trapje plaatsen. In A.S.Magazine, maar ook op onze website! Dit zijn alvast de mooiste shots van deze maand.

1. Trollentong

Ooit al op de tong van een trol gestaan? Voor zo’n uitzicht heeft een mens het er wel eens voor over Gaëtan Ferrari (@gaetanferrari01) heeft alvast geen angst op de Trolltunga in Noorwegen te beklimmen. En geef toe, er is geen beter uitzicht over de Noorse fjorden!

2. Kleurenwandeling

Niet enkel de paarse hyacinten geven het Hallerbos kleur. Samuel Letecheur (@samuel_70) kan erover meespreken. Het kleurrijke bladerenplafond is werkelijk een plezier om onderdoor te wandelen. Iemand nog een reden nodig om dit bos te verkennen? 

3. Bergentram

Op de berg Pilates in centraal Zwitserland zou volgens de legende een draak met geneeskundige krachten huizen. En als je de omgeving bekijkt, is het zelfs niet zo moeilijk om het je in te beelden! De draak heeft Sam Vandezande (@samvandz) niet op een kiekje gekregen maar het uitzicht over de meren en grillige bergtoppen maakt veel goed.

4. Zeegangetje

Een natuurlijke gang richting de zee, dat vind je op het Faeröerse eiland Gjógv. Ook Sofie Knoops (@sofie_knoops) kon turen naar de schijnbaar oneindige zee. Dat er op het eilandje ook nog eens minder dan vijftig mensen wonen, maakt de kracht van de natuur des te groter.

5. Drie-in-een

Menig outdoorliefhebber heeft al met verliefde ogen gekeken naar Lake Emerald, Canada. En we kunnen hen geen ongelijk geven: lichtblauw water, dichte bossen en besneeuwde bergtoppen. Wat wil een mens nog meer? Ook Melusine (@melluhey) staart met veel plezier ettelijke uren weg aan dit staaltje natuurpracht.

Nu is het aan jou!

Zo, je hebt weer een mooie dosis inspiratie gekregen, dus wat houdt je nog tegen? Ga op avontuur, klein of groot, en deel je foto’s met ons! En wie weet komt volgende maand jouw toppplaatje wel terecht in ‘Het Beste van Instagram’.

 

>>Ook vorige maand hebben we de mooiste plaatjes voor je verzameld!

>>Op zoek naar foto’s die inspireren en je zin voor avontuur aanwakkeren? Volg ons dan op Instagram voor je dagelijkse portie A.S.Adventure!