basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Reisjournaliste Debbie Pappyn selecteert haar favoriete fashionitems

Benieuwd wat reisjournaliste Debbie Pappyn uit onze first new fashion arrivals zou meenemen wanneer ze haar koffers pakt? Wij ook, dus we vroegen het haar gewoon!

Identikit Debbie Pappyn

 

Wie? Debbie Pappyn

Wat? België’s bekendste reisjournaliste

Je kent ze van? De inspirerende travel- en fotoblog www.classetouriste.be    

 

Ahoi! De perfecte trui om te dragen aan boord van een schip. Op expeditie in Kamtsjatka of al zeilend door de Med. Ook fijn als back-up trui voor wanneer een warme, zomerse avond op een Grieks eilandje toch killig wordt.

Cardigan - Only

Ik zie me al 12 uur in een vliegtuig zitten met deze cardigan. Net lang genoeg zodat hij helemaal rond jou past wanneer je in in het vliegtuig zit en je niet in aanraking met die vliegtuigstoelen wilt komen. Past voor elke gelegenheid en moment van de dag wanneer je uit dat vliegtuig stapt.

Chino broek - Only

Ook zo een een basic stuk. Te combineren met sportieve gympies, of met stiletto hakjes, waarom niet. De dames aan de receptie van het hotel zullen nooit doorhebben dat je met dezelfde broek incheckt en straks weer uitgaat in een compleet andere stijl. 

Fleece trui -  BENCH

Ideaal! Een fleece die er voor een keer niet te "hikey" of sporty uitziet. De meeste fleece truien zien er veel te outdoor-achtig uit en deze dus niet wat hem een absolute must-buy maakt. 

Blouse - Vero Moda

Wanneer je reist heb je minstens 3 basic stukken nodig die op elk moment en voor elke gelegenheid passen. Dit is er eentje van. Chique soiree, geen probleem. Casual BBQ-moment bovenop een jeansbroekje, check. 

Rok - Vero Moda

Dit is een rok die perfect in de valies past omdat hij bijna niet kreukt en altijd stylish blijft. Terug mooi om te combineren in een ongedwongen sfeer met t-shirtje en gympies en ’s avonds opgekleed om naar een feestje te gaan. 

Blouse - Vila

Safari-chic! Na een dagje in de 4x4 en een lange douche deze blouse aantrekken, naar de bar trekken, een G&T bestellen en vertellen welke dieren je hebt gezien!

Jurk - Yaya

Kan in New York City, onder een jeans, maar evengoed op Holbox, een boho-chic eilandje in Mexico, met de voeten in het zand. 

Broek - B.Young

Terug een klassiekertje, dat niet veel plaats in de koffer inneemt maar tijdens zoveel verschillende momenten kan gedragen worden. 

Lees wat Debbie Pappyn nog meer te melden heeft over het fashionaanbod van A.S.Adventure in haar blogpost op classetouriste.be!