basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Peking Express winnaar Ludovic Daxhelet selecteert zijn favoriete fashionitems    

Aan de lokroep van avontuur is het moeilijk te weerstaan voor Ludovic Daxhelet, de helft van het winnend duo van Peking Express en tegenwoordig tv-presentator bij RTL-TVI. Zijn weg vinden tussen de first new fashion arrivals was dan ook een ‘walk in the park’ voor Ludovic.

“Het leukste bij A.S.Adventure is dat je er tal van stijlen kunt vinden. De A.S.Adventure Stores zijn ook zo klantvriendelijk ingericht dat het gewoon een plezier is om door de winkel te struien. Dankzij de overvloedige keuze uit merken zoals SuperDry, Marco O’Polo, Minimum, Tommy Hilfiger en Jack & Jones kun je zowel de nonchalante als de iets meer geklede toer op. Avonturiers vinden hun gading dan weer bij het aanbod van Millet en The North Face.”

Identikit Ludovic Daxhelet

 

Wie? Ludovic Daxhelet

Wat? Finalist Peking Express 2011, winnaar Peking Express 2012 en tv-presentator

Je kent hem van? De RTL-TVI-programma’s I comme en La grande ballade

“Bij de uitzendingen van La Grande Ballade kan ik iets sportiever en avontuurlijker voor de dag komen. Zoals in deze coole SuperDry-trui, bijvoorbeeld.”

 

“Niet alleen de trui, maar ook de technische jas van SuperDry past perfect bij mijn stijl en look. De sportieve, nauwaansluitende look maakt dat ik me gemakkelijk voel en ik op geen enkele manier beperkt word in mijn bewegingen.”

“In I comme draag ik vaker Marco O’Polo, Minimum en Tommy Hilfiger. Al dan niet gecombineerd met een sjaal van Camel Active voor een extra stijlvolle toets. De trui van Marco O’Polo in kwestie kun je zowel in je vrije tijd als voor een iets sjiekere aangelegenheid dragen. De lichte kleuren zorgen overigens voor een instant lentegevoel.”

De blauw-wit gestreepte trui van Minimum is tegelijkertijd casual en stijlvol, en is daarmee uitermate geschikt voor de opnames van I comme.” 

 

“Hetzelfde geldt trouwens voor de Mac-jeans die me dankzij de comfort fit en de stretchstof de ideale pasvorm en dito comfort bezorgt.”