Nieuw fashionseizoen, nieuwe merken

Nu de warmste periode van het jaar achter ons ligt, vliegt de zomerkledij terug in de kast. Maar dat heeft ook mooie kanten, want een nieuw seizoen is een ideaal moment om de nieuwe fashioncollectie te leren kennen. En die is nu nog uitgebreider bij A.S.Adventure. Naast de vertrouwde namen, vind je voortaan ook deze nieuwe merken in onze fashionafdeling.

Nieuwe fashionmerken voor haar 

Blune

Blond en brunette komen samen bij dit Franse merk. Kleurrijke prints met invloeden van andere culturen zetten de toon. Perfect voor de stadsvrouw die de zomer niet zomaar wilt vergeten. Want het goede weer, dat maak je zelf, toch?

 

Ontdek Blune >

White Stuff

White Stuff werd opgericht in de jaren ’80 in het zuiden van Londen, en die roots draagt het nog steeds met zich mee. Vrolijke en handgetekende prints zorgen ervoor dat je een hele dag gezien mag worden. Bovendien steunt het merk ook nog lokale goede doelen. Goed aan de buitenkant, goed aan de binnenkant!

 

Bekijk de prints van White Stuff >

Napapijri

De jassen van Napapijri ademen kwaliteit. De iconische Skidoo jas houdt je warm en is altijd trendy, of je nu door de stad stapt of een wandeling maakt op het platteland. Noord en zuid komen samen in Napapijri, en dat merk je zelfs aan het wereldberoemde logo.

 

Bekijk het aanbod van Napapijri >

Selfhood

Als onderdeel van RVLT zijn de stijlen van Deens design nooit ver weg bij Selfhood. Maar het merk richt zijn blik vooral op de moderne vrouw die haar eigenheid wilt uitdragen aan de buitenwereld. No-nonsense, sober en bovenal comfortabel. 

 

Ontdek Selfhood >

Reset

Reset maakt kledij voor dames met een actief en modern leven, die er toch graag een pufje verfijning aan toevoegen. Ideaal voor zie zijn dag vooral doorbrengt in de stad, maar ook geen ‘nee’ zegt tegen een uitje in de pure natuur.

 

Op zoek naar Reset >

Schott NYC 

Het iconische Schott NYC heeft niet alleen Amerika veroverd, ook de rest van de wereld gaat nu voor de bijl. Met de stoere en bekende jassen, denk aan de bomber jackets uit de jaren ’90, is Schott NYC een vanzelfsprekendheid in het straatbeeld. 

 

Bekijk het aanbod >

Op zoek naar nog wat inspiratie voor de herfst? Lees het hier!

Nieuwe fashionmerken voor hem

Bellfield

De sobere en trendy kledij van Bellfield wordt ontworpen door enkele creatievelingen in Shoreditch, Londen. Het merk richt zich volop op de hedendaagse man. ‘Modern Essentials’, zoals Bellfield zijn kledij benoemt. Casual én stijlvol, Bellfield is er voor elke gelegenheid.

 

Ontdek Bellfield hier >

RVLT

Gebaseerd op de Deense designcultuur, maar met een ruime blik op wereld. RVLT maakt kledij die ertoe doet. Niet enkel omdat hun collectie zo stijlvol oogt, ook omdat het merk zich sociaal en ecologisch engageert. Sociale rechten voor de medewerkers en een duurzame productie. Wat wil een man nog meer?

 

Bekijk de collectie van RVLT >

Napapijri    

Dit Italiaanse merk brengt het noorden en het zuiden samen tot een functioneel en mooi geheel. Napapijri ontstond aan de voet van de Mont Blanc in 1987, en heeft aan kwaliteit nog steeds niet ingeboet. Iconen als de Bering zak en de Rainforest jas bewijzen zich keer op keer, en het merk blijft met nieuwe collecties op de proppen komen. 

 

Shop de Napapijri-collectie >

Only & Sons

Only & Sons gelooft rotsvast dat kledij karakter mag hebben. Moderne metropolen en subculturen vormen de inspiratie voor de designers, maar ze gaan ook allianties aan. Zoals in 2016 met zanger Sean Dhondt, die mee een collectie mocht ontwerpen. Stoer en no-nonsens, geen wonder dat het Deense modelabel vond dat Sean perfect bij het DNA van het merk past.

 

Bekijk het aanbod van Only & Sons >

Benieuwd naar de nieuwe trends voor dit najaar? Hier lees je er alles over!