New fall, new fashion: dé najaarstrends voor 2019

Sombere herfstdagen? In het gezelschap van de nieuwe najaarstrends voor 2019 krijgen ze geen schijn van een kans. Dé looks voor herfst / winter 2019 gaan namelijk helemaal back to nature, met natuurlijke aardetinten, véél groen en wilde tuinvibes als voornaamste inspirators. Maar ook voor de fans van ruitjes en een monochromatische vibe is er goed nieuws… Zet de deuren van je kleerkast alvast open, want het najaar breekt aan. En dat betekent naar goede gewoonte weer een resem nieuwe trends, zowel bij de vertrouwde merken als bij de nieuwe namen. Kijk je mee?

Rusty fall

Aardetinten zijn helemaal terug dit najaar. Van warm aardebruin en rijkelijk oker tot roestoranje en cool-but-still-so-hot taupe, combineer ze met blauw voor een gedurfde, hedendaagse trendlook. Zet je kastdeuren maar al open, Moeder Aarde trakteert!

 

Shop de Rusty Fall-look >>

Green pallet

Move over, lentegroen! Want anno 2019 is het de herfst die groen kleurt. Waar het de bossen nu aan smaragd, olijf, limoen of kaki ontbreekt, red jij de dag met je groene najaarslook. Groen van jaloezie? De natuur misschien een beetje …

 

Shop de Green Pallet-look >>

Checkmate

Ruiten zijn Sherlock Holmes en Clueless al een tijdje ontgroeid en helemaal klaar voor jouw herfstgarderobe. De fashiontrends van het najaar dicteren ruiten immers in alle kleuren op elk mogelijk kledingstuk. Van broek, lange jurk, minirok, jasje en rolkraagtrui tot klassiek hemd, met extra punten voor wie van-kop-tot-teen geruit gaat!

 

Shop de Checkmate-look >>

Wild Garden

We gaan nog meer te leen bij de natuur dit najaar, want ook tuinen zijn niet veilig voor de fashiontrends. Jurken, rokken en zachte breisels krijgen allemaal een romantische dosis bloemen en ruffles over zich heen. En of we daar warm van worden!

 

Shop de Wild Garden >>

Ontdek het key item >>

Colour chromatics / retro revival

Ga de retro toer op met monochromatische najaarslooks in glanzende en vrouwelijke, streelzachte stoffen zoals satijn en gebreide materialen. Roze, zachtgeel, oranje of beigetinten vechten allemaal om je aandacht binnen deze trend. Echte fashion queens durven zelfs een volledige outfit in één kleur(register) aan!

 

Shop de Colour Chromatics en Retro Revival-look  >>

Nieuwe merken om te ontdekken

Soft Rebels

Scandinavische roots en een krachtige, vrouwelijke uitstraling: dát is Soft Rebels. En rebels is het merk zeker, met haar stoere stukken en edgy modellen. Het motto ‘we inspire women to challenge their everyday style’ maakt dat des te duidelijker. Een sterke aanwinst voor al even straffe vrouwen!

 

Bekijk de Soft Rebels-collectie >>

Frnch

Zoals het een echte Parisienne betaamd, staat Frnch vooral voor simpel en elegant. Maar de Parijse roots van het merk bieden weerwerk, want hoe smaakvol ook, onze Française is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze steelt ook graag de show in een goed gekozen, gewaagder ontwerp. Een onweerstaanbare vrouw, quoi!

 

Bekijk de Frnch-collectie >>