basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Vier herfsttoppers voor haar

Wij tekenen voor nog vele Indian Summers, maar intussen kriebelt het wel al om tussen de najaarstrends te duiken. Uitgesproken herfsttinten, nomadenpatronen, weelderige bloemenprints en de comfortabele coatigan: in deze vier toppers maak jij straks je eerste herfstwandeling.

1. Harvest fall

 

Dé typische herfsttinten – groen en oranje – zijn dit seizoen wel erg uitgesproken. Niet alleen komen ze veelvuldig voor, ze springen er ook echt uit: het oranje is vurig en fel, van steenrood tot wortelkleurig. Het groen oogt dan weer diep en mysterieus, van woudkleurig tot mosgroen.

2. Winter nomad

 

De allergrootste inspiratiebron vormen de winternomaden: zowat elk merk ging aan de slag met de typische patronen en zigzagtekeningen. Het resultaat is nu eens sober met één opvallend patroon, dan weer een gedurfde mix van lijnen, kleuren en tekeningen.

3. William Morris

 

Je dacht dat de bloemen samen met je zomeroutfit een paar maanden onderdoken? Think again: de weelderige, kleurrijke bloemenprints à la William Morris zijn een absolute must dit najaar.

 

 

4. Grid Lock

 

Geen najaar zonder ruiten, hoewel de populairste soort dit jaar wel heel erg grafisch oogt. De ruitpatronen zijn strak en vallen veelal voor de eenvoud van zwart-wit, that’s it. De fun zit in het lijnenspel: van millimeterwerk over uitgesproken strepen tot een chaotisch ruitjespatroon.