basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Test zelf je elektrische fiets uit

Gezwicht voor een fiets met ‘moteurke’? Voor je zo’n elektrische fiets koopt, kun je drie populaire modellen uittesten bij een van de Bike Stores van A.S.Adventure. Maak kennis met de Cannondale Mavaro Rigid, de Cube Town Hybrid en de Giant Prime E+2.

Drie elektrische toppers

De ene elektrische fiets is de andere niet. Voor je overgaat tot aankoop, zoek je dus best even uit welk systeem bij je rijstijl past. En hoe doe je dat beter dan met een uitgebreide proefrit? Volgens e-bike expert Yves Tessens zit het verschil hem vooral in de mate van comfort:

  • “De Cannondale Mavaro Rigid is sportief, snel en een echt lichtgewichtonder e-bikes.”
  • “De Cube Town Hybrin legt de nadruk op sportiviteit en leent zich vooral tot lange ritten.”
  • “En wie op zoek is naar een elektrische fiets met comfortabele zitpositie voor dagelijks gebruik, overweegt best de Giant Prime E+.”

Van de parking naar heuvelachtig terrein

Op de parking van de Bike Stores krijg je al een goede eerste indruk van je testmodel. Speel je liever op veilig? Test de elektrische fiets dan voor een langere tijd uit en kijk hoe hij reageert op verschillende terreinen. Yves: “Klanten hebben de mogelijkheid om een elektrische fiets te reserveren en er een dag of twee mee op uit te trekken. Helemaal gratis en voor niets.”

Elektrische fiets testen: praktisch

Reserveer je fiets op voorhand. Dit kan telefonisch, maar nog beter is het om dit zelf aan te vragen in een van de Bike Stores, zodat de medewerkers je maat kennen en vooraf jouw fiets voor je kunnen afstellen.

 

 

Naar onze Bike Stores