Stijlvolle fietstassen

Daar waar fietstassen vroeger weleens saai durfden te ogen, is daar bij de nieuwere lichting fietstassen geen sprake meer van. Welke achtertas je ook kiest, je zult altijd met stijl voorbijrijden.

Basil Portland Messenger

Een achtertas van hoogwaardig katoen met washable paper details en een gevoerd laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. De binnenvoering in Engelse ruit is slechts een van de vele knipogen naar de traditie. Naast het laptopvak en het hoofdvak, is de Basil-achtertas ook voorzien van insteekvakken, een ritsvak, een schouderband en veilige reflectiestrips.

Ortlieb Back Roller Urban

Ortlieb bracht zopas een volledig nieuwe Urban-lijn op de markt en daarin kon de Back Roller Urban uiteraard niet ontbreken. Deze achtertas van Ortlieb is volledig waterdicht en dankzij de handige rolsluiting en het Quick-Lock 2.1 ook uiterst gebruiksvriendelijk.

Basil Star

De ietwat gedistingeerde ruitjes in combinatie met een piekfijn afgewerkt design, dat is hét kenmerk bij uitstek van de Basil Trial & Star-serie. Dubbele fietstassen zijn naast robuust en veilig ook nog eens multifunctioneel en perfect te combineren met alle zadeldekjes uit de serie. De dubbele reflectie en het waterafstotend polyester zijn dan weer twee praktische voordelen die hun nut zeker zullen bewijzen.

Basil Portland Women Business Bag

Een hele mond vol, maar daar krijg je dan ook wel wat voor. Meer bepaald de vrouwelijke variant van de eerder besproken Basil Portland Messenger. Dus ook hier met diezelfde traditionele ruitjes, schouderriempjes en washable paper details, zoals trendy jeanslabels.

Basil Triangle

Een rechttoe rechtaan achtertas uit de Triangle-reeks van Basil. Dubbele reflectie, waterafstotend polyester en kliksluitingen zijn van de partij. Alsook de stijlvolle ruitjes en het feit dat de dubbele achtertas combineerbaar is met een kinderzitje. Kan het nog handiger?