Brompton, fietsplezier in klein formaat

Je herkent het vast: eigenlijk wil je wel met de fiets naar het werk, maar omdat je werkplek niet bepaald om de hoek ligt, moet je jouw fiets eerst meezeulen op de trein. Of opbergen in de kofferbak van de auto tot aan de park-and-ride. Altijd lastig, dat gesleur en gedoe. Met de Brompton-plooifiets zijn die zorgen echter verleden tijd. Kom er dus mee kennismaken in onze winkel in Toison D’Or, waar je hem nu al van nabij kan ontdekken. Want deze Brompton is beslist iets speciaals…

De Rolls Royce

De Brompton is de Rolls-Royce onder de plooifietsen. Dankzij zijn beperkte grootte kun je hem zo meenemen op een overvolle trein of in de auto, zodat hij klaar staat voor de slotkilometers. Eens op het werk vouw je hem in 30 seconden weer op, en plaats je hem onder je bureau.

 

En dan hebben we nog niet gesproken over het rijgenot! De Brompton heeft kleine wielen waardoor hij zeer wendbaar is. De perfecte metgezel dus om tijdens files tussen de auto’s door te slalommen of je weg te banen door kleine steegjes. 

Klein maar duurzaam!

Geloof het of niet, maar de aankoop van een Brompton betaalt zichzelf al snel terug wanneer je hem slim gebruikt. Geen geld verspillen aan benzine, geen dure parkeerplaats nodig voor je vierwieler en geen kans op vandalisme, want je Brompton neem je gewoon overal met je mee. En je doet het klimaat er een enorm plezier mee!

 

Bovendien is deze kleine rakker bepaald geen zwaargewicht (hij weegt 13 kg) en daarnaast is fietsen ook nog eens goed voor je gezondheid. Elke dag van en naar je werk fietsen trapt je conditie zo naar boven.

Je bent niet alleen

Toch nog niet helemaal overtuigd om je auto te laten staan voor een plooifiets? Wel, misschien zet je het laatste restje van je als twijfels dan wel aan de kant als je weet dat zelfs voormalig Top Gear-presentator James May Londen liever doorkruist op een Brompton dan in een wagen. Intelligente jongen, die James!