basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Over groene blaadjes en beestige zomers

Wèg beestjes, behalve dan op je strandkleding: deze zomer vechten flamingo’s, pauwen en papegaaien om een plaatsje. Too hot to handle? De wuivende palmbomen en exotische bladeren zorgen voor extra verkoeling.

Allemaal beestjes

Beestjes zijn altijd al dol geweest op strandkleding voor meisjes en jongens, maar nu moet ook de volwassen varianten eraan geloven: papegaaien, flamingo’s, haaien, toekans en vlinders vechten om een plaatsje – veelal tussen het groen van de exotische planten.

 

Zoek de dieren op de bikini’s en zwemshorts

Flower full of power

Geen lieflijke madeliefjes of een tuttige veldboeket, deze zomer spatten de bloemen letterlijk van je bikini. Ze zijn groot, kleurrijk, opvallend en exotisch. De bloemenexplosie mixt mooi met zwart, strepen of grafische patronen op de achtergrond, en krijgt gezelschap van bladeren en beestjes. En de mannen? Die doen gewoon mee, zij het iets subtieler.

Check de fleurige vrouwencollectie

 

Extra verkoeling

De wuivende palmbomen zorgen voor verkoeling, ook op je badkleding. Mini tot XL, de tropische boom doet het ontzettend goed. En ook zijn exotische soortgenoten, want zowat elke plant die je op jouw droombestemming vindt, zoekt z’n weg naar bikini’s en shorts. Daarbij is de regel: een royale portie groen por favor!

Mixen mag

En trouwens: too much is geen optie. Dit is de zomer van mix = always a match. Palmbomen met streepjes, dots met exotische bloemen, bladeren met felle kleuren. Ook wat bikini’s betreft, stapt men resoluut af van het klassieke setjesidee: boven- en onderstuk hoeven niet langer één geheel te vormen. Hou bij het mixen wel één regel in het achterhoofd: zorg ervoor dat er altijd minstens één tint is die in beide stuks voorkomt.