Product in de kijker: Tranzshell Eastpak

Eastpak maakt al sinds 1952 reistassen die mensen inspireren om er op uit te trekken. Wat ooit begon als een bedrijfje dat rugzakken voor het Amerikaanse leger maakte, groeide intussen uit tot een heus lifestylemerk dat constant naar vernieuwing streeft. Functionele rugzakken, stijlvolle schoudertassen en fancy reisartikelen: Eastpak heeft het allemaal.

De Tranzshell

Nieuw in het gamma is de Eastpak Tranzshell, bijgenaamd The Adventure Taker. Met de Trans4 (The Move Maker) en de Tranverz (The City Breaker) stond de Eastpak Travel-collectie al op eenzame hoogte, maar de toevoeging van de Tranzshell is er eentje die kan tellen. Het hybride concept maakt dat de Tranzshell het beste van twee werelden combineert. De combinatie van schuim en stof maakt van de Tranzshell immers een onverwoestbaar lichtgewicht zonder weerga.

Soft- én hardshell tegelijk

De combinatie van soft- en hardshell geeft de Tranzshell dan weer een innovatieve edge waarmee Eastpak de concurrentie het nakijken geeft. Dankzij het 360° draaibaar wielsysteem kun je zelfs nog een spin of twee uitvoeren terwijl je de achtergebleven concurrentie toewuift. De beschermende cover zorgt er dan weer voor dat je de Tranzshell met een gerust gevoel aan het laadruim van het vliegtuig toevertrouwt. Verkrijgbaar in zowel S als M als L en dat voor 160 euro.

Trans4 en Tranverz

De Eastpak Travel Collection wordt vervolledigd door de Trans4 en de Tranverz. Daar waar de Tranzshell zich hard en onverwoestbaar toont, zijn de Trans4 en de Tranverz twee flexibele softshell reistassen. De Trans4 is ook voorzien van een 360° draaibaar wielsysteem, terwijl de Tranverz dan weer als enige ook in XS-maat verkrijgbaar is. The Move Maker (Trans4) haal je al in huis voor 140 euro en voor The City Breaker (Tranverz) hoef je zelfs maar 115 euro neer te tellen.