Laat je ondersneeuwen door het nieuwe A.S.Magazine

Passeer jij binnenkort nog eens langs de kassa in een van onze A.S.Adventure Stores? Als Explore More-lid word je naar goede gewoonte beloond voor je aankoop met een gratis A.S.Magazine, vers van de pers. Dit keer hebben we weer ons uiterste best gedaan om een buitengewoon inspirerend magazine in elkaar te boksen. Het wacht nu op jou in je A.S.Adventure Store!

 

Ontdek hier al je andere Explore More-voordelen.

Benieuwd naar de inhoud van het nieuwe A.S.Magazine? Deze straffe reportages komen aan bod:

 

  • Gigantisch Groenland

Gletsjers, ijsbergen en Arctische wildernis zo ver het oog reikt. In de winter heb je het grootste eiland ter wereld helemaal voor jezelf … en de poolberen natuurlijk.

>> Bekijk hier de 10 mooiste Instagram-foto’s van pooljournaliste Debbie Pappyn.

  • Expeditie Myanmar

De modale toerist heeft z’n weg nog niet gevonden naar de witte bountystranden, maar voor milieuwetenschappers zijn de meer dan 800 eilanden van de Mergui-archipel één grote speeltuin.
 

  • Epische treinreizen

It’s the journey, not the destination. Van Schotland over Noord-Amerika tot Vietnam: in een treinzitje met panoramisch uitzicht op de omgeving krijg je de slow travel-filosofie helemaal onder de knie.
 

  • Fietsen in de winter

Laat je tweewieler deze winter niet op stal staan. Met het juiste onderhoud, warme kledij en een verhoogde zichtbaarheid overleef je die koude ritten in het zadel wel!

>> Met deze extra tips ben je Koning Auto ook tijdens de winter te snel af op de fiets.
 

  • 7x actief in Oostenrijk

In de Oostenrijkse bergen kun je veel meer doen dan alleen de skipistes afschuimen. Wij zetten alle mogelijkheden voor een sportieve buitenvakantie voor je op een rijtje.
>> Been there, done that? Haal je outdoorhart op met deze activiteiten voor adrenalinejagers én rustzoekers.

  • Cityhoppen in Napels

Samen met Belgisch chef-kok Alois Vanlangenaeker struinen we langs de mooie én lelijke kantjes van Napels. Een stukje cultureel erfgoed aan de voet van de Vesuvius.

>> Benieuwd naar het geheim van de perfecte pizza? Ontdek het hier!
 

  • Liefde voor cacao

Bijna 500 jaar geleden kregen de Spaanse conquistadores voor het eerst de godendrank van de Azteken te drinken … en sindsdien zijn we met z’n allen verslaafd aan chocolade.

>> Volg ons in de sporen van de cacaoboon voor een wereldreis om van te smullen.

Wil je geen enkel A.S.Adventure-nieuwsje missen?

Volg ons dan op Instagram en op onze Facebook-fanpagina.

 

Konden we je inspireren tot een memorabel avontuur in de buitenlucht?

>> Deel je foto’s met ons en gebruik de hashtag #asadventure. De mooiste beelden pikken we eruit en belonen we met een waardebon én een plaatsje in het volgende A.S.Magazine.