basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Tijd om je batterijen op te laden: win een survivalweekend met Xtorm

Dankzij Xtorm maak je nu kans op een ongelooflijke ervaring in de bossen van Noord-Frankrijk, met een weekendtrip om nooit meer te vergeten:

Een survivalweekend voor twee personen

Met de producten van Xtorm zitten je mobiele apparaten nooit zonder stroom, zelfs wanneer je de bewoonde wereld een eind achter je laat. De Nederlandse specialist levert dan ook mobiele opladers en powerbanks die gemaakt zijn voor een avontuurlijk leven, met een robuuste behuizing én hoogstaande, duurzame technologie.

 

Om de kracht van de Xtorm Power Bank Limitless te tonen in zijn natuurlijke habitat, trekt Xtorm samen met de gelukkige winnaar naar de bossen in Noord-Frankrijk voor een survivalweekend voor 2 personen. Verwacht je alvast aan de volgende highlights:

 

  • Samen met voormalig marinier Dennis van Dokkum, van Survival School Overleven, ga je basistechnieken survival aanleren.
  • De training vindt plaats in de ruwe bossen van Noord-Frankrijk, dus niet bang zijn van een nachtje kamperen is aanbeloven.
  • De activiteiten die aan bod komen, vallen in principe binnen ieders mogelijkheden. Maar ook hier is affiniteit met de vrije natuur logischerwijze een pre.
  • De datum kies je zelf in overleg met de Survival School, die een aantal beschikbare data zal voorstellen aan de winnaar.

 

Een weekendje weg dat kan tellen, toch? Beantwoord dus snel de twee onderstaande vragen en geef ons het antwoord door voor 13/05! Wie weet trek jij er straks op uit met Xtorm!

De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deelnemen kan t.e.m. 13/05/2018.

Bekijk hier het wedstrijdreglement.