Win een unieke reis naar Namibië met Merrell

Ontdek de kleurenpracht van Namibië

Het rode zand van de Kalahariwoestijn, witte grindwegen en een staalblauwe hemel: Namibië is net een plaatje. Reken daar nog onvergetelijke vergezichten en ander natuurschoon bij, en je hebt een topper van een bestemming gevonden. Eens je de highlights van Namibië kent, moét je er gewoon heen.

Wel, Merrell heeft goed nieuws voor jou: ze organiseren een wedstrijd* waarbij een unieke reis naar Namibië te winnen valt! Het winnende duo vertrekt voor 8 dagen naar Namibië om er rond te trekken met een huurauto. De (7) overnachtingen, het ontbijt, heen- en terugvlucht vanuit Frankfurt, een prachtig reisprogramma en de huurauto zelf zijn inbegrepen.

 

Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

 

* Afreizen doe je in één van deze periodes: van 6 januari 2020 tot 31 maart 2020, van 16 april 2020 tot 30 juni 2020, of van 1 november 2020 tot 10 december 2020.

Dit staat op het reisprogramma

Dag 1-2: Sossusvlei

Je start meteen met dé highlight van Namibië: de iconische rode zandduinen van de Sossusvlei beklimmen (of je kan deze optioneel ook vanuit een luchtballon bewonderen).

 

Dag 3-4: Swakopmund

Vervolgens zet je koers richting Swakopmund: een sympathiek woestijnstadje. De ideale uitvalsbasis voor waaghalzen die zich weleens aan sandboarden, quadrijden en parachutespringen durven te wagen.

 

Dag 5: Damaraland

Terug de SUV in, deze keer richting Damaraland. Dat is zonder twijfel een van de mooiste plekken van heel Namibië. Beeld je een gigantisch weids landschap in, met spectaculaire rotsformaties. Bezienswaardigheden zoals Spitskoppen, Twyfelfontein, Vingerklip en de uitzonderlijke woestijnolifant mag je zeker ook niet missen.

 

Dag 6-7: Etosha South

Als je al gek was op de woestijnolifant, wacht dan tot je in Etosha South bent. In dit walhalla voor wildlife spot je met gemak leeuwen, giraffen en neushoorns.

 

Dag 8: Afscheid van de natuurpracht

Op de laatste dag breng je de SUV terug en heb je in het vliegtuig richting Frankfurt héél wat prachtige foto's om op terug te blikken.

Zin in? Neem deel aan de wedstrijd!

Met dank aan: