Win een duoticket voor de Fjällräven Classic Sweden

Weg van de wereld

 

Bergen, rivieren en rendieren: dit is Zweeds Lapland, één van de laatste wildernissen van Europa. Dankzij de Fjällräven Classic, een avontuurlijke trektocht van 110 kilometer dwars door het onherbergzame landschap, kan je helemaal opgaan in de natuur, ver weg van de bewoonde wereld. Op je rug draag je alles wat je nodig hebt om de eindmeet te bereiken. Een onvergetelijke ervaring!

Dit jaar gaat de Fjällräven Classic Sweden door van 9 tot en met 16 augustus. Een razend populair evenement, want alle tickets zijn de deur al uit. Wil jij er toch bij zijn? Waag dan zeker je kans, want A.S.Adventure geeft een gratis duoticket weg!

Ben jij de gelukkige winnaar? Top! Een bedankje is niet nodig, maar het zou fijn zijn mochten we jouw ervaring achteraf kunnen delen via een uitgebreid verslag in woord en beeld.

Alle praktische info over dit buitengewone avontuur vind je terug op de website van Fjällräven.

Ticket met extraatjes

 

Voor je persoonlijke bagage (rugzak, tent, kampeerspullen, kledij …) zorg je zelf, maar in je ticket zitten wel enkele handige basics inbegrepen:

 

•  Busvervoer van de luchthaven, het treinstation en het basecamp naar de startplaats

•  Wandelkaart met plastic hoesje

•  Brandstof voor je kookvuurtje

•  Trekkingmaaltijden en brood voor onderweg

 

>> Op de website van Fjällräven vind je een volledige lijst van alles wat inbegrepen zit in het deelnameticket, net als een paklijstje om je bagage samen te stellen.

Naar de wedstrijd

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Deelnemen kan t.e.m. 21 april 2019.

Bekijk hier het wedstrijdreglement