basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

NEEM MIJ MEE OP JOUW VOLGENDE AVONTUUR EN MAAK KANS OP EEN REIS VOOR 2 PERSONEN

WIN EEN 4-DAAGSE TRIP VOOR 2 PERSONEN IN SAUERLAND OF BERGISCHEN DREI

Noordrijn-Westfalen is een echt paradijs voor wandelaars. En dat op slechts ongeveer 2 uur rijden van Antwerpen. Meer dan 50.000 kilometer verzorgde routes liggen verdeeld over alle delen van de deelstaat. Bovendien biedt de deelstaat het juiste concept voor iedere wandelaar; of je nu op zoek bent naar een uitdaging of liever rustig wilt genieten zonder al te veel te moeten zweten. Talrijke routes in de deelstaat werden door het Deutsche Wanderinstitut tot premium wandelpad of door het Deutsche Wanderverband als kwaliteitsweg onderscheiden. Vooral de Eifel, het Sauerland maar ook het Teutoburgerwoud staan bekend voor hun wandelaanbod. Hier zijn grote, gerenommeerde routes te vinden, die allemaal tot de 16 “Top Trails of Germany” behoren. Maar niet alleen deze bijzonder bekende routes bieden wandelaars in Noordrijn-Westfalen een uitgebreid gamma aan mogelijkheden. www.nrw-vakantie.nl

Sauerland

Glooiende heuvels, uitgestrekte dalen, grote bossen met tal van kleurnuances en tussen al dat moois liggen idyllische vakwerkdorpjes. Zo kan het mooie landschap van het Sauerland worden beschreven.Een lange dagwandeling of een kleine rondlopende route; de regio is uitgerust met een wandelpadennetwerk met uitstekende bewegwijzering en biedt op tal van gecertificeerde paden onvergetelijke dagen in de natuur (www.sauerland.com).

 

De prijs omvat drie overnachtingen voor 2 personen in één van de Sauerland-wandeldorpen incl. halfpension en een wandelreisboek resp. wandelkaart voor dagwandelingen.

De Bergischen Drei (regio Remscheid, Solingen, Wuppertal)

Wandelen in het Bergische is een ontspannen natuurbelevenis: er is overal water; beken kabbelen van de bergen, wandelpaden doorkruisen het uitgestrekte bos. De route is ook altijd weer een zoektocht, want talrijke relicten uit het vroege tijdperk van de industrialisering wachten erop, ontdekt te worden.De kwaliteits-wandelroute “Bergischer Weg” telt in totaal 265 kilometer en heeft veel te bieden qua landschap en culturele geschiedenis (www.die-bergischen-drei.de/nl).

 

De prijs omvat drie overnachtingen voor 2 personen incl. halfpension, transfer van de bagage en terugrit naar het startpunt.

BEVESTIG JE DEELNAME VOOR DE MERRELL WEDSTRIJD EN BEANTWOORD VOLGENDE VRAAG:

Met ondersteuning van: