basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jean-Luc T.    

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Met Eastpak gratis naar Oostende

Ben je geïnspireerd geraakt door de mooie beelden van Oostende in ons lookbook? Dan zul je maar wat blij zijn met de wedstrijd die we in samenwerking met Eastpak hebben bedacht! Dankzij het Amerikaanse rugzakkenmerk maak je als Explore More member namelijk kans om een weekend lang de koningin der badsteden te verkennen.

Ontdek de looks

Wat kun je winnen?

 

  • Een overnachting en ontbijt voor twee personen in het majestueuze Thermae Palace.
  • Een dinertje voor twee in het gezellige Oostendse restaurant Kombuis, bekend bij de locals voor de beste mosselen.
  • Eastpak doet er met plezier nog een schepje bovenop met twee hippe, handige trolleys: een set Small & Medium Black Denim Tranverz (af te halen bij een A.S.Adventure Store in je buurt). Daarmee verloopt je weekendje Oostende gegarandeerd op wieltjes!

 

Waarom een weekend Oostende?

 

  • Oostende heeft een geschiedenis, looks én grandeur die het de mooiste aller badsteden maken. Ideaal voor een goed gevulde weekendtrip.
  • Die grandeur vind je ook terug in het Thermae Palace hotel. Dit prachtige art-deco hotel werd in 1933 plechtig geopend door koning Albert I en was sindsdien de uitvalsbasis voor zo ongeveer alle groten der aarde.
  • Dat die supersterren een Eastpak-trolley achter zich aan hadden rollen, durven we niet zomaar te beweren. Dat de Eastpak Tranverz het ultieme bagage-item is voor moderne citytrippers, dat staat echter vast! Een tweelagige tas met een trendy look, een ongelooflijke hoeveelheid opbergruimte en een soepel wielsysteem: wat kun je je nog meer wensen? Hetzelfde geldt overigens voor de Eastpak Trans4. Die toont zich dankzij zijn 360 graden-wielsysteem de ideale reispartner voor zowel businesstrippers als citytrippers. Je was nog nooit zo snel op je bestemming!