basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

KLAAR VOOR EEN LUXEWEEKENDJE BARCELONA?

Toe aan een portie vroege zomer? A.S.Adventure geeft je dé kans om die wens in vervulling te doen gaan, want dankzij jouw recente fashionaankoop maak je nu kans op een zuiderse citytrip om nooit meer te vergeten:

 

Een super-de-luxe weekend Barcelona voor 2 personen, ter waarde van maar liefst 2.500 euro!

 

Het enige wat je nog moet doen, is deze wedstrijdvraag correct beantwoorden: 

HOE HEET DE BROER VAN THIBAUT OTTOMER?


A. Thierry    |    B. Tanguy    |    C. Tristan

 

Kijk op de achterkant van je Explore More-kaart voor je CUS-nummer.

 

Deelnemen kan tot en met zondag 19/03/2017.

Onze favoriete citytrip? Die ziet er zo uit:

 

- Overnachten in een urban boetiekhotel zoals Yurbban Trafalgar aan de voet van El Born. 
 

- Een custom made privé stadstour met Thibaut Ottomer. Onder de vleugel van Buro BeroepsBelg richtte hij samen met zijn broer Tanguy Buro Barcelona op. Naast stadstochten in Antwerpen, Brugge en Gent, is nu ook Barcelona aan het lijstje toegevoegd. Thibaut woont al jaren in Barcelona en kent de stad als z’n broekzak. Hij neemt je op sleeptouw langs zijn favoriete plekjes. Off the beaten track, ver weg van de typische toeristische trekpleisters. 

 

- Fietstocht met e-bikes. Niets leuker dan een rondje fietsen om de stad in één oogopslag te leren kennen. In een mum van tijd krijg je een goed beeld van de verschillende wijken. You bike, we like!

 

- Eat good, feel good. Barcelona verlaat je niet zonder geproefd te hebben van jamón ibérico, gambas a la plancha, en xipirons (gefrituurde inktvis) De goede adresjes zijn die waar je tussen de locals vertoeft. Onthoud alvast: de toeristische tentjes op de Ramblas zijn een dikke no-go. Op onze wishlist staat El Nacional, dat maar liefst 4 restaurants, 4 bars en 4 gastrobars herbergt, verscholen aan het einde van een klein steegje aan de Passeig de Gràcia.  

- Wellness-sessie mét korte massage in Aire de Barcelona, de publieke baden in het oude stadsgedeelte.

 

* De waarde van de citytrip bedraagt € 2.500 voor 2 personen. Naargelang je voorkeursperiode, kan je in overleg met het reiskantoor de invulling van je trip zelf bijsturen. De gewenste reisdata zijn onder voorbehoud van reservatie van de vluchten en beschikbaarheid van hotels. De reservatie moet minstens 6 weken op voorhand gemaakt worden. Hoe vroeger, hoe beter natuurlijk.

*  Inbegrepen: alle transport, overnachtingen, maaltijden en activiteiten die je in overleg met het reiskantoor vastlegt.