basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Music for Life laat A.S.Adventure niet koud

Kies alvast een goed doel uit, zet een leuke actie op poten en zoek je favoriete plaatjes bij elkaar, want Music for Life komt er weer aan! Een week lang kun je Eva, Bram en Linde non-stop volgen vanuit hun openlucht radiostudio in Boom, terwijl Stijn zijn kamp opslaat op de VRT-toren in Brussel. Ook dit jaar zorgt A.S.Adventure dat ze er opnieuw warmpjes bij zitten tijdens De Warmste Week.

Expert in koudebestrijding

Een weekje buiten in de kou doorbrengen is niet niks. Als specialist ter zake weten we als geen ander dat de juiste uitrusting een wereld van verschil maakt. Zo kennen trouwe bezoekers van onze website de voordelen van technisch ondergoedfleece en dons ongetwijfeld al op hun duimpje ... Dus schakelde Studio Brussel opnieuw onze hulp en expertise in, om er ook voor de presentatoren en de hele Music for Life-crew een warme week van te maken. Een mooie actie waar we geen nee tegen zeggen!

Winters shopadvies op maat

Bij A.S.Adventure zijn de Studio Brussel-presentatoren graag geziene gasten. Net als vorig jaar kwamen ze shoppen in onze A.S.Stores voor hun coldproof overlevingspakket. Linde, Eva en Bram trokken naar Nossegem en Stijn naar Lochristi, waar ze mochten rekenen op het persoonlijk shopadvies van onze experte Marie Vanaudenaerde om hun outfit en kampeermateriaal voor de Warmste Week bij elkaar te zoeken.

Ook wij dragen ons steentje bij!

Naast het aankleden van de volledige Music for Life-crew, doet A.S.Adventure natuurlijk ook zijn duit in het zakje voor goede doelen. Naar goede gewoonte mag Natuurpunt ook dit jaar weer rekenen op onze warme steun, om de diversiteit en de kwaliteit van de natuur in jouw buurt te blijven beschermen én verbeteren. Maar er zijn ook nog andere projecten die we niet in de kou willen laten staan! Daarom krijgen ook U/Turn, Climate Express en de Fietsersbond van ons een extra hart onder riem.

Music for Life voor dummies:

 

Wat? Drie Studio Brussel-presentatoren maken een week lang – dag en nacht – radio, buiten in de kou. Voor het eerst krijgen zij ook ondersteuning van een vierde presentator vanop de VRT-toren. Iedereen mag acties op poten zetten om geld in te zamelen voor een goed doel naar keuze, en in ruil een verzoekplaatje komen aanvragen.

Waarom? Op deze manier wil Studio Brussel van de week voor Kerstmis de warmste week van het jaar maken. De Koning Boudewijnstichting zorgt ervoor dat het ingezamelde geld bij de juiste organisatie terechtkomt.

Wie? Eva De Roo, Bram Willems, Linde Merckpoel en Stijn Vandevoorde.

Wanneer? Van 18 december tot en met kerstavond, 24 uur op 24.

Waar? Op het domein De Schorre in Boom en bovenop de VRT-toren in Brussel.