Tenten: tips en tricks van aankoop tot gebruik

Voor je in ons aanbod kampeertenten duikt, geven we je graag wat tips mee. Er zijn namelijk verschillende soorten tenten, van hybride tot geodetische. Onze experts maken je graag wegwijs tussen alle types kampeertenten. Ook op de vragen “hoe onderhoud je een tent” en "hoe zet je een tent op" krijg je een antwoord.

1. Hoe kies je de juiste tent?    

Voor een overnachting op een winderige bergtop heb je natuurlijk een ander type tent nodig dan voor een nachtje op een festivalcamping. Maar waar moet je juist op letten bij de keuze van je tent? 

Bekijk de video of lees meer op: Met welke tent sta jij deze zomer te pronken? >>

2. Hoe zet je je tent op?    

Na een lange wandel- of fietstocht wil je natuurlijk zo snel mogelijk onder de wol voor een deugddoende nachtrust. We geven je enkele tips om je tent zo snel en zo goed mogelijk op te zetten.

3. Hoe onderhoud je je tent?

Je tent is een kostbaar stukje materiaal, en enkel met het juiste onderhoud zal je er jaren van kunnen genieten. We geven je een paar gebruiks- en onderhoudstips om de levensduur te verlengen.

Bekijk de video of lees meer op: Houd je tent in ere >>

4. Op zoek naar een nieuwe tent?

Ontdek ons uitgebreid aanbod in de webshop of bezoek één van onze winkels.

1 persoon
2 personen
3 personen
4+ personen
Alle tenten

Toch nog vragen?

Onze klantendienst staat elke dag met veel plezier voor je klaar van 10u tot 22u. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie of contacteer ons via live chat, telefoon of via e-mail.