Rugzakken: tips en tricks van aankoop tot gebruik

Een goede rugzak is onmisbaar voor dagelijks gebruik of als je op reis vertrekt. Maar welke kies je? Onze experts maken je graag wegwijs in onze ruime aanbod, van trek- en dagrugzakken tot laptoprugzakken. Ook geven ze je tips voor het onderhoud van je rugzak. En we tonen je hoe je het best een zware rugzak draagt.

1. Hoe kies je de juiste rugzak?    

De ene rugzak is de andere niet. Afhankelijk van de activiteit die je wil beoefenen, zijn er verschillende types beschikbaar.

Bekijk de video of lees meer op: Een rugzak voor elke activiteit >

2. Hoe draag je een zware rugzak?

Dankzij tal van verschillende riempjes stel je de rugzak precies op jouw maat en specifieke lichaamsbouw af. Maar met welke gesp begin je?

Bekijk de video of lees meer op: Hoe pas ik een rugzak >>

3. Hoe onderhoud je je rugzak? 

Vliegt je rugzak rechtstreeks de kast in na gebruik? Jammer, want als je weet hoe je je rugzak het beste behandelt, gaat hij veel langer mee. 

Bekijk de video of lees meer op: Onderhoud van je rugzak >>

4. Hoe pak je je rugzak efficiënt in?

Voor elk item is er een ideale plaats in je rugzak. Zo loop je niet alleen stabieler, maar je vindt onderweg ook alles in 1-2-3 terug.

Lees meer op: Gepakt en gerugzakt >>

5. Heeft je rugzak geen regenhoes?

Mooi weer vandaag? Jammergenoeg niet altijd.. Let daarom goed op dat je steeds een regenhoes bij de hand hebt, want deze zit niet altijd ingesloten in jouw favoriete rugzak.

6. Heb je je keuze kunnen maken?

Ontdek ons uitgebreid aanbod in de webshop of bezoek één van onze winkels.

Dagrugzakken
Trekkingrugzakken
Tourrugzakken
Alle rugzakken

Toch nog vragen?

Onze klantendienst staat elke dag met veel plezier voor je klaar van 10u tot 22u. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie of contacteer ons via live chat, telefoon of via e-mail.