basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Zet koers naar onze Bike Stores

Hét startpunt voor elke fietser

Verwoede wielrenner, onbevreesde mountainbiker of gezapige vrijetijdsfietser? Onze Bike Stores zijn de place to be voor alle fietsfanaten. Naast een ruim aanbod kleding en accessoires, hebben ze meer dan 3.000 fietsen in huis. En het Bike Atelier is al helemaal de kers op de taart. Je kunt er terecht voor professioneel advies, een stevig onderhoud en kleine of grote herstellingen.

Een auto minder en een A.S.Adventure-bike meer

 

De natuur is het geliefkoosde speelterrein van A.S.Adventure. Geen wonder dat we alles op alles zetten om het milieu te sparen. En raad eens: fietsen werkt! Haal dus je stalen ros van stal en trap groen naar kantoor. Je helpt er niet alleen Moeder Natuur een handje mee, maar omzeilt ook de files. Need we say more?

In onze winkelrekken ontdek je alle grote namen:

... maar in onze webshop vind je van deze merken een nog uitgebreider aanbod:

Is jouw fiets aan een onderhoudsbeurt toe, maar lukt het je niet om tijdens onze openingsuren binnen te springen in een van onze Bike Stores? Geen nood, voortaan komt onze Bike Store naar je toe. Dankzij onze Service Home Pick-up* kunnen Explore More Members hun fiets laten ophalen, herstellen en opnieuw afleveren. Thuis, op het werk of ergens anders, jij kiest. Handig toch?

 

*€ 30 voor ophalen en afleveren.